';

Vedlikeholdsspyling

Akutte blokkeringer i avløpsrør kommer ofte av dårlig vedlikehold!

OBS OBS: Vi gjennomfører nå også vedlikeholdspyling for borettslag og sameier i hele Norge! 

Vedlikeholdsspyling er en rimelig forsikring. Når det går tett i avløpsrør, kan skadene bli voldsomme.
Over tid bygger det seg opp store mengder belegg i rørene og når det nærmer seg helt tett, dukker det gjerne opp lukt og klukking. Rørene tæres og transportevnen synker i takt med at rørene gror igjen. Mange vil vurdere utskifting av rørene sine, men ved en vedlikeholdsspyling kan man forlenge levetiden betraktelig.

Vedlikeholdsspyling er en grundig rengjøring av avløpsrørene innvendig. Vi bruker varmt vann, roterende dyse og høytrykk. Det blir ikke benyttet kjemikalier. Det er en kraftig rengjøring men likevel skånsom mot rørene. Det blir spylt fra sluk på bad, avløp på kjøkken, i tillegg stammer og bunnledning ut til kommunal ledning.

Vi startet med vedlikeholdsspyling i Norge i 2011 og siden har vi opparbeidet mye erfaring, med gode referanser. Det viser seg med oppdragene som er utført at det har svært god effekt.

Be oss gjerne om en befaring for ditt sameie, borettslag eller næringsbygg. Det utføres også vedlikeholdsspyling i enebolig og rekkehus, det er ingen regel for antall enheter. Vi kan benytte rørinspeksjon for å få en tilstandsrapport i forkant om dette er ønskelig.

 

Alltid åpent – hele døgnet – hele året – T. 22308420