';

Tette rør og avløp - Høytrykksspyling

Har du tette rør? Tett Sluk? Tett do? – Ring 22308420 – Alltid Åpent! Vi tilbyr vedlikeholdsspyling!

I NRC-Gravco tilbyr vi profesjonell håndtering med høytrykkspyling av tette rør og avløp. Har du problemer med tett avløpsrør fra vask, toalett, sluk eller lignende? Ring oss! Vi har mange biler og er kjent for å være raskt på stedet. Krisen er stor når akutte blokkeringer oppstår, det vet vi. 

Vi har åpent alle dager – hele året – hele døgnet. Uansett årsak så er vi raskt på plassen og løser problemet og begrenser skadeomfanget. Spylemetoden er skånsom, også ved akuttspyling. Det blir ikke brukt kjemikalier, kun vann som er temperert etter behov og riktig trykk. Man kan også være føre var og få utført rengjøring/rensing/vedlikehold av avløpsrør – les mer om dette under Vedlikeholdsspyling.

Tett do, tette avløp og tette rør -
Høytrykksspyling fikser det!

Oftest er årsaken at man kan ha mistet en gjenstand i toalettet, wc-rens, leke eller andre fremmedelgemer. Avløpet kan også være grodd slik at åpningen i røret har blitt trang at selv ikke papir passerer. 

Røret kan selvfølgelig oså være skadet. Hvis du opplever tett toalett eller tette rør, så kan vi enkelt bistå for å ordne dette. Når åpningen til rørene først er blitt trange, så kan det være svært vanskelig for at dette løsner av seg selv, og i verste fall kan det skape store blokkader eller oversvømming. Tette avløp burde ordnes så raskt som mulig, derfor kan vi også tilby døgnvakt ettersom viktigheten av dette er såpass stor.

Tett vask på kjøkken eller tett sluk på bad

Over tid vil alt av matrester og fett man skyller ned i rør og avløp, feste seg til rørveggene og gradvis vil kjøkkenavløp og sluk tette seg helt.

Det samme gjelder for rørene på badet, både servantavløpet og dusjavløpet. Årsaken er såperester, hår osv som gradvis setter seg fast i rørveggene og tilslutt blokkerer røret helt.

Vi tilbyr følgende tjenester

  • Høytrykkspyling av tett do, tette rør og avløp.
  • Fjerning av avløpsblokkeringer.
  • Høytrykkspyling av gjengrodde rør.
  • Rensing/rengjøring av spillvann/avløps -og overvannsledninger.
  • Vedlikeholdsspyling – se egen side.
  • Rørinspeksjon av avløpsledninger med statusrapport.
  • Gjennomspyling grunnet lukt og klukking
  • Trasesøk for å finne vann -og avløpsledninger.

Blokkering kan føre til store skader

Avløpsblokkeringer, tett toalett og vannlekkasjer vil ofte få alvorlige konsekvenser for omgivelsene og skape store skader på eiendom og materiell. Vår bedrift er trimmet med dette for øyet og vi er kjent for raske responstider hele døgnet. Opplever du problemer med tett do, får vi det ordnet så raskt som mulig.

Mye av vårt arbeid skjer innendørs hos våre kunder. Vi har derfor lagt vekt på renslighet både ved utførelse av vårt arbeid og ved opprydding etter at oppgaven er løst. Våre operatører er vennlige og meget serviceinnstilt.

Les gjerne innlegget vårt om forebygging av tette avløp og rør.