';

Rørfornying

Hva er rørfornying?

Rørfornying er en metode som brukes for å rehabilitere eksisterende avløpsrør fra innsiden. Dette gjøres ved å trekke et nytt rør inne i det gamle røret i stedet for å erstatte de med nye. På denne måten unngår man større inngrep i hus og/eller hage

Hvordan foregår rørfornying?

Før en rørfornying kan utføres må ledningen filmes og renses. Dette gjøres for å kartlegge omfanget av arbeidet som skal utføres, slik at du som kunde vil få en skreddersydd løsning for ditt avløp.  I tilfeller med motfall eller store områder med forskjøvede skjøter, er rørfornying ikke nødvendigvis beste løsning.  Vil man likevel unngå å grave, kan man rørfornye ledninger med motfall og få en glattere flate inne i røret. En slik løsning vil kreve litt mer vedlikehold, som f.eks gjennomspyling 1 gang pr år.

Rørfornying skjer ved at en strømpeforing blir ført inn i det eksisterende avløpsrøret. Strømpen blir mettet med Epoxy som herdes når det tilføres varme (damp eller lys). Resultatet av rørfornying blir et nytt rør som kan brukes som normalt samme dagen som arbeidet er utført.

Hvordan velge rørfornying?

  • Rørfornying kan gjøres uten store inngrep i hus eller hage.
  • Vi bruker eksisterende ledningen under rørfornying og man slipper unødvendig graving
  • Du slipper etterarbeid som asfalt, gress, busker osv.
  • Vann og avløp vil bare bli stengt i tiden strømpen installeres. (Ca 6-8 timer)
  • Rørfornying vil ha samme funksjon og levetid som nytt plastrør 

Har du tette rør? Tett Sluk? Tett do? – Ring 22308420 – Alltid Åpent! Vi tilbyr vedlikeholdsspyling!

I NRC-Gravco tilbyr vi profesjonell håndtering med høytrykkspyling av tette rør og avløp. Har du problemer med tett avløpsrør fra vask, toalett, sluk eller lignende? Ring oss! Vi har mange biler og er kjent for å være raskt på stedet. Krisen er stor når akutte blokkeringer oppstår, det vet vi. 

Vi har åpent alle dager – hele året – hele døgnet. Uansett årsak så er vi raskt på plassen og løser problemet og begrenser skadeomfanget. Spylemetoden er skånsom, også ved akuttspyling. Det blir ikke brukt kjemikalier, kun vann som er temperert etter behov og riktig trykk. Man kan også være føre var og få utført rengjøring/rensing/vedlikehold av avløpsrør – les mer om dette under Vedlikeholdsspyling.

Tett do, tette avløp og tette rør -
Høytrykksspyling fikser det!

Oftest er årsaken at man kan ha mistet en gjenstand i toalettet, wc-rens, leke eller andre fremmedelgemer. Avløpet kan også være grodd slik at åpningen i røret har blitt trang at selv ikke papir passerer. 

Røret kan selvfølgelig oså være skadet. Hvis du opplever tett toalett eller tette rør, så kan vi enkelt bistå for å ordne dette. Når åpningen til rørene først er blitt trange, så kan det være svært vanskelig for at dette løsner av seg selv, og i verste fall kan det skape store blokkader eller oversvømming. Tette avløp burde ordnes så raskt som mulig, derfor kan vi også tilby døgnvakt ettersom viktigheten av dette er såpass stor.

Tett do? Tett toalett? NRC Gravco ordner det
NRC Gravco tilbyr høytrykkspyling av tette rør og avløp