Norva24 kjøper NRC Gravco AS

Norva24 AS overtar ved kjøpet 100 prosent av aksjene i selskapet. Dette betyr at NRC Gravco AS innen utgangen av januar blir et heleid datterselskap av Norva24 AS.

Norva24 er et børsnotert selskap i vekst, og driver med vedlikehold av infrastruktur under bakken. I likhet med NRC Gravco, tilbyr Norva24 tjenester innen tømming, spyling, rør, farlig avfall og industri.

Kjøpet av NRC Gravco er et forretningsmessig viktig kjøp for Norva24, og styrker selskapets ekspertise på flere tjenester. I følge Norva24, vil NRC Gravco, med sitt gode fotfeste i Oslo, gi et godt grunnlag for videre vekst i regionen.

«NRC Gravco er et godt selskap med dyktige medarbeidere. Selskapet har stort potensiale framover, og vi ønsker de ansatte lykke til med nytt eierskap»,

Administrerende direktør Arild Moe i NRC Group Norge.

Han forklarer at bakgrunnen for salget er å rendyrke NRC Groups kjernevirksomhet. «Vi ønsker å fokusere på utviklig av vår kjernevirksomhet, som er bærekraftig infrastruktur og miljø. Fremover vil vi styrke oss på disse fagfeltene for å vokse ytterligere», sier Arild Moe.

NRC Gravco videreføres som i dag, samtidig som selskapet blir en del av Norva24 sin struktur i Norge. Leder i NRC Gravco, Arne Clausen, fortsetter som før og vil rapportere til landssjef i Norva24 Norge.

«Det er med stor entusiasme og forventninger vi møter 2023 med nye eiere. Norva24 vil kunne bistå oss slik at vi kan fortsette vår videreutvikling og arbeid mot vårt mål: Best innen alt av vann og avløpsarbeid. Norva24 har som mål å bli størst innen dette området i Europa og det er derfor en stor ære for oss at de ønsker oss på laget».

Leder i NRC Gravco, Arne Clausen.
NRC Gravco - Tette rør - Tett do - Vi fikser vann og avløp - Kjøpt av Norva24 AS
NRC Gravcos lokaler

NRC Gravco skal fortsatt levere de samme tjenestene til de samme kundene fremover.

I løpet av året som kommer vil de ansatte likevel oppleve noen endringer som følge av kjøpet. Det gjelder blant annet endring av logo og klær og innføring av nye IT-systemer. I tillegg kan medarbeiderne i NRC Gravco oppleve vekst med større tilgang av oppdrag fra nasjonale kunder. De får også mange nye kollegaer i Oslo området, Norge, Sverige, Danmark og Tyskland.

Medarbeiderne i NRC Gravco ble informert om kjøpet i dag, etter at børsmelding ble sendt ut, slik reglene om børsnoterte selskaper tilsier.

Les mer om Norva24 HER.